Structura.MD

Despre ArmCAD 2005

Noutăți          Descarcă          Lecții
ArmCAD 2005 e o aplicație integrată în Autodesk AutoCAD pentru elaborarea desenelor tehnice la compartimentul Rezistența (armarea elementelor din beton armat).
Programul nostru face lucrul inginerului foarte comod și deosebit de productiv datorită instrumentelor puternice ce le posedă, posibilitatea creării blocurilor, marcarea elementelor, verificarea erorilor și multe altele, dar și schimbarea automată a tuturor desenelor și specificațiilor odată cu corectarea unor elemente ori detalii din proiect. Utilizarea tehnologiei de ultimă oră în ajustarea automată a armăturii împreună cu cerințele tot mai înalte ale utilizatorilor noștri - au condus la creșterea semnificativă a productivității programului nostru, simplificarea și controlul continuu al procesului de efectuare a desenelor ele-mentelor din beton armat.
Pagina oficială

Evenimente și Noutăți

Structura.MD - acum și în Moldova!

Proiectare la cel mai înalt nivel de calitate, claritate, cu atenție la cele mai mici detalii. Pe toată perioada proiectării folosim cele mai performante soft-uri de proiectare, care sunt lideri pe piața mondială din domeniul arhitecturii. Schemele 3D, video-urile 3D sunt pentru noi ceva obișnuit. Aici se proiectează profesionist.

Biroul Structura.MD anunță...

Din acest an biroul Structura.MD execută lucrări de construcție la cheie. Orice tip de construcții - case, magazine, oficii, blocuri de locuit, hale industriale. Desfășurăm activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Feedback

Despre Noi

Echipa noastră elaborează proiecte pentru construcții civile și industriale, la un standard ridicat de calitate a proiectului și a viitoarei clădiri. Proiectele sunt întocmite în conformitate cu legislația în vigoare, de către persoane cu pregătire de specialitate.

Viziunile moderne și capacitatea de a lucra într-un timp record ale echipei noastre permit să vă prezentăm o gamă largă de propuneri dintre care va rămane doar să alegeți. Ideile și proiectele elaborate de noi sunt într-un pas cu tendințele mondiale din domeniul proiectării, posedînd atît calități estetice, funcționale, ecologice, economice, cît și de rezistență și comportare stabilă în timp a construcției. 

Prețul pentru proiectare se formează în funcție de indicele "metru pătrat"  și specificul edificiului. Proiectarea este recomandabil a fi începută toamna pentru ca primăvara să poată fi dat startul construcției.

Orice proiect de orice complexitate este așteptat și va fi pentru noi o nouă provocare!

Răspundem cu înalt profesionalism 24 ore din 24.


Calitatea înaltă a proiectării este asigurată și de programele de calculator utilizate de noi: Autodesk Revit Architecture și Autodesk 3ds Max Design - lideri mondiali la acest capitol, plus alte aplicații mai mici, îmbinarea cărora aduc precizie și claritate atît de necesare în proiectul final.